Ready, Set, GO!

Början på september, det mörknar, höstvindarna blåser och det regnar hårt om kvällarna. Japp, nog är det så att det börjar bli höst igen och att vi just nu upplever det lilla som lever kvar av sommaren 2014 – solen vars strålar fortfarande borrar igenom molnen. Dags att vinka, säga hejdå och gå vidare. Det var precis vad Dagvatten möttes för att göra idag. En efterlängtad träff! Kafé Mocco på Nybrogatan fick bli samlingsplats för dagvattnarna imorse – god frukost och snack om vad som komma skall. Mötet öppnas med att gå igenom hur var och en mår – något som är typiskt svenskt tydligen. Eller vad var det du sa Anne? 😉

Sedan kom vi in på…

Vilka pengar ska sökas? Blir det Open Stage och/eller några små dansgig här och var inom den närmsta framtiden? Hur ser det ut på festivalfronten? Hur ska ansvaret fördelas? Det här var NÅGRA frågor som diskuterades idag. ”D001” är ju bra, men det är dags för ett nytt stycke är vi alla ense om! Under kommande möten kommer vi garanterat skriva, klistra upp, kladda på, skrynkla ihop, bränna och torka upp spillda te-fläckar med post-it lappar i olika färger med våra kreativa idéer på. Dagvatten är tillbaka – back on track och redo för att jobba! Vi har redan bokat nästkommande möten eftersom vi knappt kan bärga oss med vad som är på G. En liten hint:
Isabell och Anne ska börja spåna på och arbeta fram ett projekt som liknar något Dagvatten tidigare genomfört.

Det är heller inte enbart ett nytt dansstycke som successivt ska börja arbetas fram utan hemsidan väntar på att få fräschas upp med nya bilder, nyheter och inlägg. Håll utkik!

Dagvatten Mocco möte Yours truly /DAGVATTEN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *