Bolagsstämma Dagvattendans

Att jobba i ett danskompani är så himla roligt och det finns egentligen inga gränser för vad som är möjligt när det kommer till drömmar och visioner. I Dagvatten är vi bra på att drömma, för då är vi som mest kreativa. För att drömmar och visioner ska bli verklighet krävs en hel del planering och som danskonstnär finns en hel djungel av olika tillvägagångssätt man kan välja att använda vid skapandet av sin verksamhet. Förra året testkörde vi ett par projekt (något som kan vara klokt om man tänker starta sin egen firma eller förening).

Att testköra projekt innebär att man prövar om en idé faktiskt funkar i relation till en efterfrågan/publik, för att sen ta ställning till om det är en bra grund till alternativt ett företag, förening eller liknande.

Under dagens morgonmöte var det stort fokus på administrativt arbete för att göra våra pågående projekt större och bättre, då vi faktiskt sett att det finns ett stort dagvattenbehov i vissa delar av Sverige .. Innan jul kommer vi lägga extra krut på att preppa våren (både sceniskt och pedagogiskt), för att de drömmar och visioner vi just nu spånar kring ska bli VERKLIGHET.

HÄR är en länk till bolagsverkets webbsida, tips till den som har en smart och kreativ verksamhet på gång..

Alla dagvattnarna har roliga jobb och projekt vid sidan av arbetet med Dagvatten som danskompani. Det känns såklart jättekul att vi börjar etablera oss mer och mer både som dansare, koreografer och danspedagoger, vi ser det som något viktigt för allas egna personliga utveckling, heja oss!

Bjussar på en fantastisk bild från sommarens upplaga av scenkonstprojektet ”TILLSAMMANS” som avslut på dagen inlägg. DSC06731

 Underbart coola kids + Jag, Matilda & Anne in action 🙂

Over and out!
/Issa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *