Temat på Post-it

Post-it lappar i all ära, men…
Nej! Inga men. Post-it lappar bör ha all ära de kan få! De fungerar jättebra när en grupp ska bolla konstnärliga visioner och idéer sinsemellan. Allting är samlat framför ögonen på en, enkelt sammanfattat med ett ord eller två. Kan det bli mer praktiskt?

Rätt som det var föll vi dagvattnare in i ett tema under vårt kreativa möte idag över välgjorda och goda scones hemma hos Anne. Jag ska också påpeka att vi köpte med oss en supergod juice med smak av äpple och jordgubbar. Återigen är jag inne på fika, men sådant är viktigt. Något gott för magen gör ett mysigt möte. Tillbaka till temat:
Temat har varit föreslaget ett tag nu och ni kan helt säkert hitta det på vår hemsida. Any ideas on what it might be? Scrolla runt, läs och gissa på Dagvattens fb-sida vettja! Hur som helst, behövde vi verkligen kladda på massa post-it lappar när temat har cirkulerat i luften ett tag? Självklart! Allting är en process och ett tema behöver ibland lite förstärkning – olika utgångspunkter att starta researchen ifrån. En post-it session med spontant flödande tankar skapar goda förutsättningar för detta.

För att ge en ledtråd till vad temat kan vara planerar Dagvatten, under nästa möte, ett besök på IKEA. Blev det uppenbart nu? Vi får väl se vad som händer under och efter besöket. Hej så länge!God-Morgon-Strawberry-3

Dagvatten.post it

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *