Storstädning

d001
Inför hösten hade vi som mål att uppdatera vår webb. Den behöver storstädas både vad gäller bilder, men också befintlig information ska uppdateras och bli aktuell. Igår träffade vi vår gode vän och samarbetspartner Benjamin (han som skapade hjulet åt oss i D001) för att fota Dagvatten i en riktig studio. Nu har vi ca 800 bilder att gå igenom, allt från egna profilfoton till kreativa grupporträtt i temat som vår nya research skvallrar om. Vi kommer fylla på vår webb med aktuell info successiv då vi just nu ligger i arbetet med ett nytt ganska stort projekt som behöver prioriteras. Det blev hur som helst en rolig kväll och ironiskt nog hade vi nog alla svårast att fota ”vanliga” CV -bilder. Varför är det så? 4 dansare som inte kan ta en vanlig bild ”hej-så-här-ser-jag-ut-rakt-upp-och-ner” utan att svettas floder, bli obekväm om fnissig (!?) haha..

IMG_0031

IMG_0018

IMG_0033

Ja, ni ser ju själva. Inte helt lätt alltid.

Eftersom hösten innebär främst fältstudier i ämnet vi nu kommer skapa en ny föreställning kring känns det alltid så bra när vi gör saker ihop som kompani alla 4. Oavsett vad det handlar om.

Den här veckan kommer vi outa vad vi jobbat med den senaste månaden så en titt in här igen närmare fredag, skulle jag varmt rekommendera!

Tjao.

IMG_0394

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *