TILLSAMMANS christmas edition!

Tack vare ett lyckat sommarläger i Grums ska vi nu komma tillbaka och sprida dansen på vårt vis igen genom ett 3 dagars dansläger under jullovet. Vi har arbetat några veckor med förberedelserna och snackat ihop oss med Kulturskolan i Grums som ännu en gång är med och stöttar projektet (tack så mycket!).

All information hittar ni här på dagvattendans.se under danspedagogik/danslägret Tillsammans. Det har redan trillat in många anmälningar, vilket ju gör oss väldigt glada och vi ser fram emot att få träffa några bekanta ansikten från i somras, men också de nya barnen som kommer delta i lägret =)

Till er föräldrar med danssugna barn, är TILLSAMMANS en ypperlig julklapp som innehåller allt från kompishäng till fina minnen och självklart MASSA DANS!

Tveka inte att anmäla er!

Via den här länken kommer ni snabbt till informationen för anmälan till lägret!

http://www.dagvattendans.se/?page_id=36

fin på alla barn

ALLT GOTT!
/Anne & Issa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *