Slår vad och uppdaterar

Bloggen har legat på is ett tag. Förhoppningsvis har ni följt Dagvatten och vårt arbete på facebook! För att uppdatera er kort närmar sig danslägret TILLSAMMANS sommaren 2015 i Grums och det jobbas på med den konstnärliga researchen BILLY (en process framvuxen ur tidigare diskuterat tema vi uppdaterade om i blogginlägget ”Temat på Post-it”) som vi även kommer jobba med intensivt under en residens/research helg i Karlstad. Vi står inför en sjysst plattform för kreativitet, skapande och inspirerande möten! Följ oss under denna process i juni via facebook och det nystartade instagram kontot. https://instagram.com/dagvatten/

Det är så spännande för oss att följa hur många som anmäler sig till TILLSAMMANS omgång nummer tre (winter edition inräknat) att vi dagvattnare har kommit överens om att slå vad om antalet. I Karlstad väntar ett gott och lyxigt pris för den/dem som har gissat rätt.  Blir det kanske Anne (som koncentrerat skriver ner sin gissning nedanför)? Eller blir det Matilda som, eftersom hon inte kunde vara med dagen vi officiellt slog vad, engagerat postat in sin gissning från Malmö? Spänningen är olidlig.

IMG_5750

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *