TILLSAMMANS 2015 dag 1 & 2

Danslägret TILLSAMMANS i Grums har fått en stadig start! Det märks att vi har gjort det här förut. Vi har fått ett glatt bemötande av barnen, och starka och nyfikna tar de sig igenom danslektionerna. Ett 2.5 h danspass för en grupp med barn från 6-7 år är maffigt, men tiden går fort när en har roligt. Självklart tar vi fikapaus för att få en extra boost av energi. Denna gång bjuder ICA Orrby oss på ostmacka och yoghurt med vaniljsmak. GÖTT!

Den här omgången utvidgades projektet och blev hela två veckor långt samt att vi bjudit in lite yngre barn. Våra yngsta dansare har inte ens fyllt fyra år. Vi är fascinerade av deras engagemang och hur öppet de tar sig an ett nytt och stort utrymme, en ny grupp, nya vuxna samt dansen och utmaningarna vi öser på dem. Bra jobbat co-workers!

Med båda grupperna har vi jobbat med improvisatoriska samt koreograferade moment. Vi har provat akrobatik, rytmer och olika (avancerade) stegkombinationer. Barnen har fått jobba tillsammans och individuellt. Vi pedagoger pendlar mellan olika pedagogiska roller som innefattar ledarskap, deltagande och ansvar för musik och logistik. Vi gör vårt bästa för att ge barnen allt stöd de behöver!

Två dagar återstår innan läktaren fylls av förväntansfulla släktingar och ridån går upp för premiär av TILLSAMMANS 2015 grupperna 4-5 och 6-7. Vi har ett tajt schema, men jobbar dygnet runt i scenkonst kollektivet Dagvatten.

Nedan kan ni se lite dokumentation från de två första dagarna:

Fikapaus 

Tempotärningen

Hands up!

 

Peace out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *