TILLSAMMANS 2015 dag 3 & 4

Hej läsare,

Dags för en uppdatering av danslägret TILLSAMMANS.  Tiden har gått fort och dagarna har varit fulla av fartfyllda händelser. Hinderbanan har varit en stor favorit där barnen fått öva motorik och ta ut sin sista energi innan vi avslutat lektionen. Vi märker att barnen vill röra sig och söker nya utmaningar. Till en början verkade våra stegkombinationer omöjliga, men nu går de som en dans. Tiden går fort, och med tid kommer utveckling.

Imorgon undervisar vi vår sista dag av första lägerveckan. Lektionerna omvandlas till öppet hus, och det blir en uppvisning av övningarna. Vi tycker att det är viktigt att visa lektionsupplägget för föräldrarna så att de får en övergripande bild av hur vi jobbar. För att krydda till uppvisningen åkte vi, precis som förra året, till Lager 157 för att inhandla scenkläder. Vi är oerhört nöjda med resultatet! Hoppas kläderna passar.

Idag var det inte enbart barnen som fick dansa, utan även ”fröknarna”. Eftersom Ica Orrby sponsrat oss med mellanmål hela veckan gjorde vi själva en uppvisning utanför butiken. Det blev en kort teaser ur vårt nya projekt ”BILLY” mellan jordgubbsståndet och basaren. Det är vackert att kunna visa dans någonstans där det sällan förekommer, och att några nya ögon får syn på den. Vi står där igen den 2 juli.

Och, by the way…vi fick äntligen se landet. Värmskog. Räkmacka. Tack och hej!

IMG_7651      IMG_7692 

IMG_7719      IMG_7753

IMG_7760 IMG_7769

IMG_7836 IMG_7857IMG_7865  IMG_7866

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *