TILLSAMMANS vol 2 (Dag 3)

HALLI HALLÅ!

Oj, vad snabbt tiden springer iväg! Andra omgången av TILLSAMMANS är i full gång och vi är redan inne på den tredje dagen av fem. Dagarna har hittills fyllts med möten i stor grupp där alla barn oavsett ålder dansat tillsammans mot torsdagens flashmob i Sveaparken. Där kommer vi se över 30 st grymma barn och unga dansa tillsammans i gräset.

Den här omgången dansar vi 3 timmar om dagen, vilket innebär att vi hinner med en massa roliga saker. Vi har fokuserat på att lära känna varandra, samarbeta, improvisera och kombinera olika rörelser med varandra. Allt i en härlig blandning från dansens smörgåsbord 🙂

Gruppen för barn i ålder 8-10 år ser stor glädje i att improvisera och skapa själva. De kastar sig in i utforskande situationer med ett öppet sinne och vill vara delaktiga i vad som händer under varje övning. Detta tycker vi är inspirerande och användbart inför fredagens avslutning ..
I den äldre gruppen för unga mellan 11-14 år har duettarbete varit ett lyckat inslag, där vi pedagoger både ger olika uppdrag i kombination med eget initiativ till rörelsernas uttryck och utformning, från eleverna. De kämpar hårt med en koreografi baserad på satt rörelsematerial och visar utveckling i den för varje dag som går.

IMG_5705

Igår var även Värmlands Folkblad hos oss och gjorde ett stort reportage som blev både framsida OCH baksida i dagens upplaga. Vi uppskattar såklart att de prioriterade TILLSAMMANS 2015.
HÄR GÅR DET ATT LÄSA REPORTAGET

IMG_5708IMG_5707

IMG_5706
(Grupp 8-10 i bild)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *