Verksamhet

Dagvatten är en ideell organisation för scenkonst, vilken drivs under ledning av fyra yrkesverksamma danskonstnärer med sin bas i Stockholm. Syftet med organisationen är att möjliggöra uttrycksöverskridande möten mellan dans och andra konstnärliga uttryck genom ett expanderat resonemang om vad koreografi kan vara. Dagvattens verksamhet genomsyras av demokrati, delaktighet och reflektion, oavsett vilken målgrupp, publik eller deltagare vi riktar oss emot.

Just nu söker vi medarbetare inför sommarens scenkonstprojekt TILLSAMMANS:
Vi söker dig med dokumenterad högskoleutbildning till danspedagog eller danslärare. Du skall vara trygg i rollen som danspedagog och i din ansökan påvisa erfarenhet inom dansundervisning för ett brett åldersspann, målgruppen 5-14 år.

Som danspedagog i scenkonstprojektet TILLSAMMANS arbetar du i team med en annan danspedagog från vår organisation under alla undervisningstillfällen. Du ansvarar för att planera och genomföra projektet som ett dansläger under tre dagar, exklusive överenskommen arbetstid. Dansundervisningen är genrelös. Vi ser ändå att du har kompetens för undervisning inom minst två olika dansstilar, med betoning på improvisation för barn och unga.

Projektet äger rum i Grums kommun, där du också kommer ha möjlighet att bo i samband med att projektet äger rum. B -körkort är meriterande.

Tidpunkt:
11-13 juni, 2018 (dagtidsarbete mellan 9-17)

Lön:
Projektanställning och lön enligt timkontrakt. Ersättning för förarbetstid tillkommer i kontraktet.

Ansökan: 
Skicka din ansökan till isabell@dagvattendans.se senast 31 mars 2018.

Vi tar emot ansökningar löpande och ser att en anställning sker snarast.
I samband med en anställning skall du uppvisa utdrag från Polisens belastningsregister.

I Dagvatten sitter följande personer i styrelsen:

Matilda Olofsson
Kontakt: matilda@dagvattendans.se

Isabell Johansson
Kontakt: isabell@dagvattendans.se

Veronika Tybell
Kontakt: veronika@dagvattendans.se

Anne Rönkkö
Kontakt: anne@dagvattendans.se

 

 

 

 

 

 

Leave a comment